• Rekencoach bij Rekenen op Maat

  • Mijn naam is Benito Kaarsbaan. Het is mijn passie om anderen te verbinden met het vak Rekenen. Wat mij uniek maakt als Rekencoach is mijn humor, positieve drive en nieuwsgierigheid naar de mensen achter het ''Rekenprobleem''.

    Mijn benaderingswijze als Rekencoach is directpraktischpersoonlijk en eenvoudig van daar de naam ‘’Rekenen op Maat’’. Ik heb ervaren dat studenten en leerlingen door mijn benaderingswijze in korte tijd doeltreffende resultaten boeken in de praktijk. Bijles Rekenen van mij is bedoeld voor studenten en leerlingen die openstaan om te leren, die zichzelf willen uitdagen en die een positieve verbinding met dit vak willen.

    Tijdens de Rekenbijlessen ligt mijn focus op het sturen van Competentie, Autonomie en Verbondenheid bij studenten en leerlingen.